Benetton Sarajevo prima isključivo narudžbe izvršene preko naše web stranice. Trenutno nismo u mogućnosti primati narudžbe preko telefona, e-mail-a i pošte.

Kako biste uputili narudžbu putem web stranice, morate biti stariji od 18 godina i imati prebivalište na području BiH. Također nas morate obavijestiti o adresi dostave i ostalim kontakt podacima (kao što su email i broj mobitela). Ovo možete učiniti putem korpe za kupovinu pri izvršenju narudžbe ili registracije korisničkog profila na web stranici.

Artikli u korpi za kupovinu nisu rezervisani sve dok narudžba nije poslana i potvrđena od Benetton Sarajevo putem email-a na vašu adresu.

Ugovor i potvrda narudžbe

Kada naručujete proizvode na web stranici, obavezujući ugovor o kupovini nastaje nakon što dobijete potvrdu narudžbe od Benetton Sarajevo na email adresu koju ste naveli (Potvrda narudžbe). Potvrdu narudžbe ćete zaprimiti na email kada Benetton Sarajevo procesuira narudžbu i zaprimi uplatu sredstava.

Plaćanje i valuta

Sve cijene na web stranici su izražene u konvertibilnim markama (KM) i uključuju PDV. Cijene se mogu mijenjati, a ponude povučene u svakom trenutku.

Cijene od dana kada kupac izvrši narudžbu ostaju validne tokom čitavog procesa kupovine. Benetton Sarajevo može s vremena na vrijeme ponuditi promotivne popuste sa ili bez promotivnog koda. Promocije sa kodom su generalno validne samo jednom i kada se kod jednom iskoristi, biće deaktiviran, te više neće biti validan.

Popusti se obračunavaju u trenutku potvrde kupovine.

Popusti se ne mogu dodati naknadno na narudžbu, nakon što je narudžba potvrđena. Stoga morate provjeriti da je vaučer registriran prije potvrde kupovine i plaćanja. Benetton Sarajevo ne preuzima odgovornost za promotivne kodove ili promocije objavljene na drugim web stranicama. Benetton Sarajevo zadržava pravo da povuče promociju ili promotivne kodove u svako vrijeme.

Načini plaćanja  

Benetton Sarajevo online shop prihvata sljedeće načine plaćanja:

Plaćanje pouzećem

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti obavljene kupovine.

e-pay

Prilikom obavljanja narudžbe, odaberite opciju plaćanja putem servisa ePay. Nakon toga Vam se otvara prozor u koji unosite svoje ePay podatke i slijedite dalje upute za plaćanje.

Dostava

Direktna dostava na adresu – cijena dostave za izvršene kupovine u vrijednosti do 100.00 KM je 7.70KM, neovisno koliko artikala ste naručili. Za obavljenu kupovinu u vrijednosti od 100.00 KM ili više dostava je besplatna. Direktna dostava na adresu šalje narudžbu na adresu naznačenu od kupca tokom procesa kupovine. Benetton Sarajevo. može, ovisno o veličini i sadržaju vaše narudžbe, koristiti različite servise brze pošte kako bi vam dostavio vašu narudžbu.

Promjena adrese

Ukoliko želite, možemo Vam dostaviti artikle na adresu, drugačiju od Vaše stalne. Molimo Vas da to naglasite pri izradi narudžbe, prije uplate sredstava.

Ukoliko promijenite mjesto boravka, molimo Vas da nas o tome informišete. Svi neophodni lični podaci koje nam pošaljete, će biti čuvani i zaštićeni na najbolji mogući način.

X
Add to cart